#2017-01-26 21:50:49 

Koło

Użytkownik

Posty: 83

Skąd: Szczytno

Wiek: 32

Szukam sposobów na zapewnienie jak najlepszej jakości wody w mojej restauracji. Pomyślałem o filtrach odwróconej osmozy, bo słyszałem o nich wiele dobrego, ale zastanawiam się czy faktycznie nadają się do lokalu gastronomicznego i czy woda będzie po nich krystalicznie czysta. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
#2017-01-27 00:20:47 

Gwiazdozbiór

Użytkownik

Posty: 94

Skąd: Olsztyn

Wiek: 45

Tak, nadają się do restauracji i przynoszą dobre efekty. Wiadomo, że w gastronomii trzeba stawiać na jakość. Ja się trochę napracowałem nad jakością swojej wody z pomocą sklepu Filtry BB i jestem teraz pewien, że woda jest czysta i spokojnie nadaje się do spożycia dla naszych gości.
#2017-01-27 02:43:25 

Koło

Użytkownik

Posty: 83

Skąd: Szczytno

Wiek: 32

A jaki filtr konkretnie wybrałeś i czy dużo Cię to wszystko kosztowało?
#2017-01-27 03:59:35 

Gwiazdozbiór

Użytkownik

Posty: 94

Skąd: Olsztyn

Wiek: 45

Nie, nie tak dużo. Ceny są dosyć niskie i warto wydać pieniądze na filtry. Zresztą sam sobie popatrz na ich ofertę filtrów osmotycznych http://www.filtrybb.pl/44-odwrocona-osmoza i zdecyduj co jest dla Ciebie najlepsze. Ja wybrałem siedmiostopniowy system, koło ośmiuset złotych. Są też tańsze, ale nie chciałem na tym oszczędzać.
#2017-01-27 05:52:28 

StrasznaSowa

Użytkownik

Posty: 141

Skąd: Dąbrówno

Wiek: 26

Wydatek się na pewno zwróci, tak to jest w restauracjach. U mnie klienci bardzo chwalą naszą wodę.
#2017-01-27 08:18:35 

Koło

Użytkownik

Posty: 83

Skąd: Szczytno

Wiek: 32

Super, dzięki za link i poradę. Muszę się zastanowić. A może podpytam o radę w sklepie – jeśli nie będę dalej wiedział na co najlepiej się zdecydować.
#2017-01-27 10:36:18 

Gwiazdozbiór

Użytkownik

Posty: 94

Skąd: Olsztyn

Wiek: 45

dobry pomysł, warto pytać;).
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015